Beth Hart susţine campania Agenţiei Naţionale Antidrog din România "Lumea drogurilor nu e lumea ta" - VIDEO

Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, care va concerta, pe 21 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, a acceptat să sprijine campania Agenţiei Naţionale Antidrog din România "Lumea drogurilor nu este lumea ta", informează organizatorul show-ului, VreauBilet.

128 afișări
Imaginea articolului Beth Hart susţine campania Agenţiei Naţionale Antidrog din România "Lumea drogurilor nu e lumea ta" - VIDEO

Beth Hart susţine campania Agenţiei Naţionale Antidrog din România "Lumea drogurilor nu e lumea ta" - VIDEO

Artista a trimis românilor un mesaj prin intermediul căruia vrea să tragă un semnal de alarmă asupra efectelor devastatoare ale consumului de droguri, care poate fi urmărit pe adresa https://youtu.be/cG64b8l8EME.

"Îmi cădea părul, aveam 41 de kilograme, eram pe moarte, pierdusem totul", spune aceasta în mesajul transmis publicului din România, înainte de spectacolul din 21 iulie, de la Sala Palatului.

Mesajul cântăreţei Beth Hart vine ca urmare a unei dureroase şi lungi experienţe de viaţă marcată de abuz de droguri şi alcool, căruia i s-a adăugat un diagnostic de tulburare bipolară. La doar 13 ani, cântăreaţa făcea deja cure de dezalcoolizare şi avea probleme cu drogurile. Treptat, şi-a pierdut prietenii, familia, casa şi un contract cu o importantă casă de discuri americană.

"Nu mai puteam merge, nu mai puteam să stau singură acasă fără să fiu un pericol pentru mine", a declarat artista, pentru classicrock.teamrock.com. Acestor probleme li s-a adăugat tragedia pierderii surorii sale, răpusă de SIDA. Însă devotamentul şi dragostea logodnicului ei de atunci - soţul său de astăzi - au determinat-o pe Beth Hart să parcurgă dificilul drum spre vindecare.

Toate acestea au făcut-o pe Beth Hart să nu rămână indiferentă la eforturile Agenţiei Naţionale Antidrog de combatere a dependenţei chimice în România. Vocea care a ajuns pe primul loc în Billboard Blues s-a transformat astfel în cea care susţine mesajul campaniei Agenţiei Naţionale Antidrog "Lumea drogurilor nu este lumea ta!".

Prima mare acţiune din această campanie va avea loc vineri, de la ora 9.00, în Parcul Tineretului din Bucureşti, intrarea Şincai, şi va marca Ziua Internaţională împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri. Vor fi prezenti toţi cei care cred că viaţa poate fi trăită fără droguri, iar Beth Hart va fi prezentă prin mesajul către publicul din România.

"Orice aţi face, nu o luaţi pe calea pe care am fost eu, nu vă aşteaptă nimic bun la capătul ei", mai spune Beth Hart, în mesajul ei către publicul din România.

Beth Hart va concerta pentru prima dată în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie. Biletele pot fi cumpărate de pe vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici