Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby"

Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse, decedată în iulie 2011 la vârsta de 27 de ani, interpretând un cover după o piesă celebră lansată de artista britanică, inclus pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby/The Great Gatsby".

496 afișări
Imaginea articolului Beyonce aduce un omagiu cântăreţei Amy Winehouse pe coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby"

Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Coverul piesei "Back to Black" de pe albumul omonim, premiat cu Grammy în 2006, face parte din coloana sonoră a acestui film regizat de Baz Luhrmann, care va deschide cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, informează music-news.com.

Potrivit presei muzicale, se pare că şi rapperul Andre 3000 din grupul OutKast cântă în acest cover. Andre 3000 a mai colaborat cu Beyonce, la piesa "Party", inclusă pe albumul "4", lansat de cântăreaţa americană în 2011.

Jay-Z, soţul lui Beyonce, produce coloana sonoră a filmului "Marele Gatsby". Jay-Z a colaborat cu Amy Winehouse la single-ul acesteia "Rehab", ce a fost lansat în 2006.

Un reprezentant al casei de discuri Interscope Records a confirmat implicarea cântăreţei Beyonce în acest proiect muzical şi a precizat faptul că versiunea artistei americane va fi diferită de stilul blues adoptat de Winehouse atunci când a înregistrat "Back to Black".

Piesa "Back to Black" a fost produsă de Mark Ronson şi Salaam Remi şi a ajutat-o pe Amy Winehouse să ajungă pe primul loc în topul muzical britanic şi în cele internaţionale.

Amy Winehouse a murit în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool" şi au declarat că decesul acesteia a fost unul accidental.

Filmul "Marele Gatsby", ce are la bază romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald în 1925, beneficiază de o distribuţie de zile mari, în care se remarcă actori celebri, precum Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan şi Tobey Maguire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici