Beyonce şi Jay Z au cumpărat cu 45 milioane de dolari reşedinţa în care a fost turnat "Marele Lebowski"

Cântăreţii americani Beyonce şi Jay Z au achiziţionat cu suma de 45 milioane de dolari spectaculoasa reşedinţă din Los Angeles în care a fost turnat filmul "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" din 1998, în care rolul principal a fost interpretat de actorul Jeff Bridges, informează nme.com.

577 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Jay Z au cumpărat cu 45 milioane de dolari reşedinţa în care a fost turnat "Marele Lebowski"

Beyonce şi Jay Z au cumpărat cu 45 mil. de dolari reşedinţa în care a fost turnat "Marele Lebowski"

Această reşedinţă spectaculoasă, construită în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost deţinută în trecut, printre alţii, de Frank McCourt, un milionar american care deţine echipa de baseball Los Angeles Dodgers.

Proprietatea, care deţine o vilă spectaculoasă cu şase dormitoare, dar şi celebrul bungalou care a apărut în filmul "Marele Lebowski", a fost vândută în urmă cu câţiva ani cu 2,1 milioane de dolari.

În 2013, cântăreaţa Beyonce a integrat în videoclipul piesei sale "Partition" câteva comentarii feministe ale personajului Maude Lebowski din versiunea în limba franceză a acestui film.

Jay Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop. Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Jay Z şi Beyonce formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici