Billy Crystal îi va aduce un omagiu lui Robin Williams la gala de decernare a Primetime Emmy Awards

Actorul de comedie Billy Crystal îi va aduce un omagiu regretatului artist Robin Williams în cadrul galei de decernare a Primetime Emmy Awards, care va avea loc pe 25 august, la Los Angeles.

118 afișări
Imaginea articolului Billy Crystal îi va aduce un omagiu lui Robin Williams la gala de decernare a Primetime Emmy Awards

Billy Crystal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Billy Crystal, în vârstă de 66 de ani şi care a devenit cunoscut în anii 1970 în turneele de stand-up comedy care l-au adus în lumina reflectoarelor şi pe Robin Williams, îi va aduce un tribut regretatului artist în cadrul segmentului "In Memoriam" al galei Primetime Emmy Awards 2014. Această parte a ceremoniei este dedicată actorilor care au avut o contribuţie importantă în domeniul televiziunii.

Producătorul executiv al galei, Don Mischer, a declarat că momentul dedicat lui Robin Williams va include şi o melodie interpretată de cântăreaţa americană Sara Bareilles.

Billy Crystal şi Robin Williams au jucat împreună în comedia "Un tată în plus", din 1997, şi au rămas buni prieteni. În ziua morţii lui Williams, Billy Crystal a scris pe platforma Twitter doar "Nu am cuvinte/ No words".

Cea de-a 66-a gală de decernare a Primetime Emmy Awards, care premiază cele mai bune producţii de televiziune, va fi prezentată de actorul Seth Meyers şi va avea loc pe 25 august, la Nokia Theatre din Los Angeles, California. Ceremonia va fi transmisă în direct şi în exclusivitate, în versiunea originală nesubtitrată, la HBO România, în noaptea de 25 spre 26 august, de la ora 03.00.

Robin Williams a fost găsit decedat pe 11 august, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat în ziua următoare că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care păreau a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Pe 14 august, văduva actorului a anunţat, într-un comunicat, că Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie, în momentul în care a decis să se sinucidă. Actorul nu era pregătit să "facă publică" lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, văduva actorului Robin Williams.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Actorul Billy Crystal este celebru pentru comediile în care a jucat, romantice şi nu numai, de la "Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989), cu Meg Ryan, la "Un tată în plus/ Father's Day", cu Robin Williams, "Viaţa lui Harry/ Deconstructing Harry", de Woody Allen, "Uriaşul meu/ My Giant", cu Gheorghe Mureşan, la sfârşitul anilor '90, până la "Răsfăţaţii Americii/ America's Sweethearts" (2001), în care a jucat alături de o întreagă suită de vedete, ca John Cusack, Julia Roberts şi Catherine Zeta-Jones, şi "Naşul stresat/ Analyze That" (2002), cu Robert De Niro, continuarea comediei de succes din 1999 "Cu naşu' la psihiatru/ Analyze This".

În februarie 2012, Billy Crystal a prezentat pentru a noua oară gala de decernare a premiilor Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici