Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse: Lacrimile mele nu vor seca niciodată

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, care a murit sâmbătă, în apartamentul ei din Londra, a declarat că nu va putea fi niciodată consolat pentru această pierdere şi că lacrimile lui "nu vor seca niciodată".

1456 afișări
Imaginea articolului Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse: Lacrimile mele nu vor seca niciodată

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse: Lacrimile mele nu vor seca niciodată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului The Sun, Fielder-Civil, aflat în închisoare, a leşinat în după-amiaza de sâmbătă, când oficialii acelui penitenciar l-au chemat din celulă pentru a-l informa asupra decesului fostei sale soţii.

Blake Fielder-Civil, în vârstă de 29 de ani, condamnat recent la 32 de luni de închisoare pentru furt şi ultraj, a declarat că Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche.

"Nu voi mai simţi niciodată aceeaşi dragoste pe care am avut-o pentru ea. Toţi cei care ne cunoşteau pe mine şi pe Amy cunoşteau profunzimea iubirii noastre. Nu pot să cred că a murit", a declarat Blake Fielder-Civil.

În urmă cu câteva săptămâni, Amy Winehouse i-a mărturisit unui prieten apropiat că Blake Fielder-Civil, de care a divorţat în 2009, era singura persoană care ar fi putut să o salveze.

Amy Winhouse şi Blake Fielder-Civil s-au căsătorit în 2007 şi au divorţat în anul 2009. Fielder-Civil este logodit în prezent cu Sarah Aspin, cu care are deja un fiu, Jack.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă în locuinţa ei din Londra, sâmbătă seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici