Blugii asimetrici, cu un crac „slim” şi unul larg, fac valuri pe internet | FOTO

Un designer vestimentar din Ucraina a creat o pereche de „jeanşi asimetrici”.

2264 afișări
Imaginea articolului Blugii asimetrici, cu un crac „slim” şi unul larg, fac valuri pe internet | FOTO

Blugii asimetrici, cu un crac „slim” şi unul larg, fac valuri pe internet | FOTO

Ksenia Schnaider şi-a prezentat pe Instagram creaţia. O pereche costă echivalentul a 377 de dolari. Jeanşii au un crac „slim” şi unul larg, evazat.

Designerul spune că mulţi oameni i-au spus că astfel de jeanşi nu vor avea succes, dar că a dorit să pună, totuşi, în practică ideea. „Oamenii vor întoarce capul după tine când vei trece pe lângă ei”, a declarat Schnaider, pentru publicaţia Dazed & Confused.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ♨️ #kseniaschnaider #selfielookbook

A post shared by Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) on

Jan 7, 2019 at 11:16pm PST

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici