Bobbi Kristina, fiica artistei americane Whitney Houston, s-a căsătorit

Bobbi Kristina, fiica artistei Whitney Houston, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Nick Gordon, care a fost crescut în casa foste cântăreţe americane timp de 10 ani.

739 afișări
Imaginea articolului Bobbi Kristina, fiica artistei americane Whitney Houston, s-a căsătorit

Bobbi Kristin şi Nick Gordon (Imagine: Instagram)

Bobbi Kristina a făcut acest anunţ prin intermediul unui mesaj pe care l-a publicat, joi, pe Twitter. Fiica regretatei Whitney Houston a publicat şi o fotografie a mâinii sale, pusă peste aceea a iubitului ei, pentru a prezenta mai bine cele două verighete, informează dailymail.co.uk.

Contul ei de Twitter este urmărit de peste 129.000 de followers.

Bobbi Kristina, în vârstă de 20 de ani, a anunţat că s-a logodit cu Nick Gordon, un prieten din copilărie, în octombrie 2012, în reality show-ul dedicat familiei sale, "The Houstons: On Our Own". Difuzat şi produs de postul Lifetime, acest reality show, care nu a avut însă o viaţă lungă, a descris vieţile de zi cu zi ale membrilor familiei Houston, după tragicul deces al cântăreţei Whitney Houston, pe 11 februarie 2012.

Bobbi şi Nick s-au despărţit la scurt timp după aceea, dar apoi s-au împăcat şi şi-au reînnoit logodna în iulie 2013.

Nick Gordon, în vârstă de 24 de ani, a locuit cu Bobbi Kristina şi Whitney Houston în casa artistei americane, iar cei doi tineri au fost foarte apropiaţi încă din copilărie, făcându-i pe mulţi să afirme că Bobbi şi Nick aveau o relaţie aproape "frăţească", deşi nu erau înrudiţi.

Bobbi Kristina este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown şi a fost spitalizată deja de două ori din cauza unor crize de anxietate, după ce mama ei a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, în Beverly Hills, în februarie 2012. De atunci, ea a locuit cu Gary şi Pat Houston, fratele mamei sale şi soţia acestuia, dar s-a mutat la începutul lunii septembrie 2012 într-un apartament, cu Nick Gordon.

Nick Gordon este un tânăr pe care Whitney Houston l-a invitat să locuiască alături de ea şi de fiica ei, Bobbi Kristina, în casa lor din Atlanta, în urmă cu peste 10 ani, şi pe care l-a tratat de atunci ca pe fiul ei. Celebra cântăreaţă l-a invitat pe Nick Gordon să locuiască în casa ei, după ce a aflat că mama băiatului nu mai putea să îl crească. Artista l-a considerat drept fiul ei adoptiv, chiar dacă nu îl adoptase oficial, şi l-a tratat ca pe un membru cu drepturi depline în familia ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici