Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea - VIDEO

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge” şi şi-a turnat o găleată cu apă rece pe cap, provocându-i la rândul său pe Elena Udrea şi pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

3575 afișări
Imaginea articolului Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea - VIDEO

Boc a acceptat să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap, provocând-o la rândul lui pe Elena Udrea (Imagine: captura video)

Fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece pe cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge”.

El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, şi pe nepotul său, Alex Boc.

“Am răspuns provocării sportivilor Clubului MMA Transilvania şi am donat o sumă de bani pentru ajutorarea celor care suferă de ALS (scleroză laterală amiotrofică). Îi provoc pe Daniel Buda, Elena Udrea şi Alex Boc!”, a scris Emil Boc pe contul său de Facebook.

 

"ALS Ice Bucket Challenge" este o campanie de donaţii, iar zeci de mii de persoane, celebrităţi şi oameni obişnuiţi, au început, din luna iulie, să-şi arunce câte o găleată cu gheaţă pe cap, să filmeze momentul şi să îl publice pe reţelele de socializare, provocându-i şi pe alţii să facă acelaşi lucru contra unei donaţii de 100 de dolari.

Campania "ALS Ice Bucket Challenge" are scopul de a susţine asociaţia ALS, care luptă contra maladiei Charcot, cunoscută şi ca maladia Lou Gehrig sau scleroza laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake, George Bush, dar şi fotbaliştii Cristiano Ronaldo, David Beckham, antrenorul Jose Mourinho şi tenismenul Novak Djokovici.

Fenomenul a luat amploare şi în România, mai multe vedete şi sportivi intrând în "leapşa mondială".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici