Bon Jovi lansează un nou album în martie, intitulat "What About Now"

Trupa americană Bon Jovi lansează un nou album în martie, care se va numi "What About Now" şi despre care liderul formaţiei spune că este "un produs al timpului prezent".

346 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi lansează un nou album în martie, intitulat "What About Now"

Bon Jovi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Membrii trupei au spus că piesele de pe albumul care va fi lansat în primăvară sunt inspirate din problemele sociale din Statele Unite ale Americii, în momentul în care Barack Obama prelua primul mandat de preşedinte, informează contactmusic.com.

"Este un material proaspăt, plin de optimism, ca întotdeauna, şi încercăm să găsim mesajul aici... Aproape că am fost forţaţi să scoatem acest disc, deoarece altfel timpul ar fi trecut şi ideile nu ar mai fi fost de actualitate", a spus Jon Bon Jovi la o conferinţă de presă.

"Este un material post-primul mandat al lui Obama sau un material despre America aşa cum era sau aşa cum este", a spus muzicianul.

Veteranii rockeri s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte lansarea unui album în format clasic, chiar în contextul creşterii vânzărilor de muzică în format electronic. "M-am obişnuit cu ideea că trebuie să faci muzică exact ca atunci când ai pornit pe drumul acesta ... să scrii un cântec pentru tine şi, dacă oamenilor le place, îl vor găsi şi îl vor cumpăra", a spus Jon Bon Jovi.

"Nu este vorba de câte unităţi vinzi... scrii cântece pe care vrei să le împarţi cu oamenii - apoi, ce se întâmplă după este ceva ce nu poţi controla", a adăugat el.

Trupa Bon Jovi a cântat la Bucureşti în vara lui 2011.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici