Video Borcea şi Alina Vidican s-au căsătorit religios - VIDEO, FOTO

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa.

3111 afișări

Slujba religioasă a durat aproximativ o oră fiind oficiată de un sobor de opt preoţi.

Noul cuplu Borcea a fost aşteptat la ieşirea din biserică de o limuzină Rolls-Royce de culoare albă cu argintiu, cadoul din partea naşului Gigi Becali. Naşul Gigi Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde va avea loc petrecerea.

Primii invitaţi la nuntă au sosit la biserică în jurul orei 16.30, ei fiind din partea miresei şi urând cuplului să fie fericit şi să aibă mulţi copii.

La intrarea în biserică a fost pus covorul roşu, acesta fiind încadrat de ornamente din flori: orhidee albe, hortensii albe şi trandafiri albi. Lumânările au fost din orhidee albe şi hortensii albe.

Mirii au sosit într-o limuzină Lincoln de culoare albă, alături de naşi. Cristian Borcea a fost îmbrăcat într-un costum alb, cu papion roşu, iar mireasa a purtat o rochie din dantelă şi broderii, cu panglici de organza, paiete, perle şi cristale. Mireasa avea un buchet din orhidee albe şi un voal de aproximativ doi metri.

Naşul Gigi Becali era îmbrăcat tot într-un costum alb, iar naşa Luminiţa Becali într-o rochie lila.

Măsuri de securitate sporite au fost instaurate pentru această ceremonie, agenţi de pază fiind plasaţi de o parte şi de alta a aleii.

De asemenea, evenimentul a suscitat un interes deosebit în rândul presei, cu peste 200 de jurnalişti prezenţi.

Baloane albe şi roşii au fost aruncate dintr-un elicopter peste restaurantul din Capitală unde are loc petrecerea de nuntă a preşedintelui executiv al FC Dinamo cu Alina Vidican.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, tehnicienii Ilie Dumitrescu, Cornel Ţălnar, Ion Marin, oficialul stelist Teia Sponte, fostul oficial dinamovist Vasile Turcu sau Viorel Păunescu sunt câţiva dintre invitaţii care au sosit la restaurant. Ei au fost întâmpinaţi de valeţi, la intarea în restaurant fiind plasat un covor roşu, de-a lungul căruia stau mai multe tinere îmbrăcate în rochii mov.

Conform presei mondene, pentru nunta cu Alina Vidican, mirele Cristian Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitaţi. Valoarea verighetelor a fost de 80.000 de euro, pentru fiecare scaun pe care vor sta invitaţii s-au cheltuit 250 de euro, meniul fiind de 600 de euro. Invitaţii vor avea la dispoziţie 500 de sticle de şampanie Dom Perignon, valoarea totală a băuturilor urmând să fie de 150.000 de euro. Tortul miresei va avea doi metri şi va cântări 50 de kilograme.

Cristian Borcea şi Alina Vidican au o relaţie de aproximativ opt ani de zile, pe care au oficializat-o în iunie, la puţin timp după ce oficialul dinamovist a divorţat de prima sa soţie, Mihaela, alături de care a fost căsătorit 20 de ani şi cu care are trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici