Box office-ul românesc de weekend. Ce film conduce în top - VIDEO

Filmul de acţiune "Resident Evil: Răsplata", cu Milla Jovovich în rolul principal, este lider în box office-ul românesc de weekend pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 258.237 de lei şi 12.178 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

210 afișări
Imaginea articolului Box office-ul românesc de weekend. Ce film conduce în top - VIDEO

Ce film se află pe primul loc în box office-ul românesc (Imagine: Andrei Pungovschi/ Arhiva Mediafax Foto)

Acest lungmetraj, cu titlul original "Resident Evil: Retribution", este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes, inspirată la rândul ei dintr-un celebru joc video.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat premiera "Terapie de cuplu/ Hope Springs", o comedie romantică în care rolurile principale sunt jucate de Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, cei doi interpretând un cuplu în vârstă care încearcă să readucă scânteia în căsnicia lor. Filmul a avut încasări de 189.987 de lei şi 9.891 de spectatori.

Pe poziţia a treia s-a situat o altă premieră, "Loveşte şi fugi/ Hit and Run", care a avut încasări de 170.823 de lei şi 9.269 de spectatori. Cu Bradley Cooper, Kristen Bell şi Dax Shepard în rolul principal, filmul prezintă un şofer care fusese implicat în jafuri, ce fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta şi-a găsit slujba la care visase toată viaţa.

Filmul "Dansul Dragostei 4: Revoluţia" a coborât de pe a doua pe a patra poziţie, după ce a obţinut încasări de 126.882 de lei şi a fost vizionat de 5.937 de spectatori. "Dansul dragostei 4: Revoluţia" este al patrulea film din "Step Up", exuberanta serie despre dans şi romantism. Pelicula ridică ştacheta seriei cu scene fără egal, filmate în 3D, în Miami, unde un grup de tineri artişti ies în stradă pentru a face ce ştiu ei mai bine: să danseze! Prieteni din copilărie, Sean (Ryan Guzman) şi Eddy (Misha Gabriel) sunt chelneri în elegantul hotel Dimont din Miami Beach, deţinut de necruţătorul antreprenor Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub numele de "The Mob", un grup de dansatori, muzicieni şi artişti avangardişti, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale.

Pe poziţia a cincea din box office-ul românesc se află "Tinkerbell: Clopoţica şi secretul aripilor", care a avut încasări de 124.771 de lei şi 6.377 de spectatori. Clopoţica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieţii sale şi, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice. Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoţica păşeşte în misterioasele Păduri ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să ştie că acest lucru îi pune în pericol aripile magice.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.552.978 de lei şi 80.973 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici