Britney Spears, cea mai apreciată vedetă în cadrul comunităţii gay

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost desemnată vedeta care se bucură de cea mai mare apreciere în rândul comunităţii gay, potrivit unui sondaj realizat în cadrul programului Equality Project, implementat de districtul Orange County din statul California, informează femalefirst.co.uk.

105 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, cea mai apreciată vedetă în cadrul comunităţii gay

Britney Spears, cea mai apreciată vedetă în cadrul comunităţii gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest sondaj, cântăreaţa americană i-a depăşit pe preşedintele american Barack Obama şi pe cântăreaţa Cher, ocupând prima poziţie, cu un total de 31 de procente.

Madonna, idolul lui Spears, s-a clasat pe locul al doilea, cu 25% din voturi, însă purtătorul de cuvânt al asociaţiei care a comandat sondajul a declarat că distanţa a fost foarte mică între cele două superstaruri.

"Când Madonna va lansa un nou album, ea va fi din nou pe prima poziţie. Madonna este, de departe, cel mai mare star pe care l-a avut vreodată comunitatea gay", a declarat Joel Waddell.

Locul al treilea a fost ocupat de Lady Gaga, care a totalizat 22% din voturi.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici