Britney Spears îşi va lansa propria linie vestimentară

Cântăreaţa Britney Spears îşi va lansa, în parteneriat cu casa de modă americană Candie's, propria linie de articole vestimentare, care va ajunge în magazine în această vară, informează contactmusic.com.

48 afișări
Imaginea articolului Britney Spears îşi va lansa propria linie vestimentară

Britney Spears îşi va lansa propria linie vestimentară

Britney Spears a semnat un contract cu casa de modă Candie's, pentru care a pozat în adolescenţă, pentru a crea o colecţie limitată de articole vestimentare şi accesorii pentru adolescenţi, ce vor fi comercializate începând din această vară.

Un purtător de cuvânt al casei de modă Candie's a confirmat această informaţie, iar colecţia "Britney Candie's" va fi disponibilă în reţeaua de magazine Kohl's din Statele Unite, dar şi online, la adresa www.kohls.com. Preţurile articolelor din această colecţie sunt cuprinse între 24 şi 58 de dolari.

Totodată, cântăreaţa americană a anunţat că va continua să pozeze pentru casa Candie's şi va purta propriile ei creaţii în timpul unei şedinţe foto ce va avea loc în toamna acestui an.

Printre celelalte celebrităţi care şi-au lansat propriile colecţii vestimentare se numără Gwen Stefani ("L.A.M.B".), Jennifer Lopez ("Sweetface"), Kate Moss ("Topshop") şi Justin Timberlake ("William Rast").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici