Brunetele bune de neveste, blondele preferate ca amante

Femeile cu părul deschis la culoare sunt considerate mai aventuroase în pat, iar brunetele mai potrivite pentru o relaţie, potrivit unui sondaj realizat în rândul bărbaţilor.

492 afișări
Imaginea articolului Brunetele bune de neveste, blondele preferate ca amante

Brunetele bune de neveste, blondele preferate ca amante (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

La cercetare au participat 1.500 de bărbaţi. Aproape 60% dintre aceştia cred că brunetele sunt mai loiale şi mai de încredere, comparativ cu 14% care au aceeaşi părere despre blonde, informează Daily Mail.

Majoritatea bărbaţilor (61%) preferă să aibă ca nevastă o brunetă, deşi o treime dintre aceştia cred că blondele sunt mai aventuroase în pat.

De asemenea, brunetele sunt alegerea cea mai populară când vine vorba de conversaţie, fiind preferate de 63% dintre bărbaţi.

În plus, în timp ce 34% dintre reprezentanţii sexului tare spun că preferă blondele, 42% găsesc brunetele mai sexy.

Mai mult de jumătate dintre bărbaţi cred că femeile cu părul închis la culoare sărută mai bine, în timp ce 47% percep brunetele ca fiind mai senzuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici