BUNICUŢA DANSATOARE: Cum a reuşit femeia de 90 de ani să devină vedetă pe internet - VIDEO

O bunică în vârstă de 90 de ani a devenit vedetă pe internet datorită mişcărilor de dans pe care le face.

4897 afișări
Imaginea articolului BUNICUŢA DANSATOARE: Cum a reuşit femeia de 90 de ani să devină vedetă pe internet - VIDEO

BUNICUŢA DANSATOARE: Cum a reuşit femeia de 90 de ani să devină vedetă pe internet

Jeanne Harr, o bunicuţă în vârstă de 90 de ani, dansează pe melodii ca "Party Rock Anthem" a trupei LMFAO, "Moves Like Jagger" a celor de la Maroon 5 sau "Baby" cântată de Justin Bieber.

Adam Forgie, nepotul femeii, a postat pe Youtube filmuleţele cu dansurile, iar bunica a devenit deja vedetă.

"Numele meu este Adam Forgie. Locuiesc cu bunica mea şi am grijă de ea. Este oarbă şi nici nu aude prea bine, iar unul dintre puţinele lucruri care o face fericită este să danseze", scrie Adam despre bunica lui.

La descrierea videoclipurilor, bărbatul spune că bunica improvizează dansurile şi aude melodiile pe care se mişcă pentru prima dată.

Contactată de jurnaliştii CNN, Jeanne Harr a declarat că toată viaţa i-a plăcut să danseze, iar dansul său preferat este valsul.

Unul dintre membrii trupei LMFAO i-a mulţumit bunicii, prin intermediul unui videoclip postat pe internet.

"Bunicuţo, eşti uimitoare. Ne uităm la videoclipul tău şi ne face să ne simţim bine. Te iubim, bunică "party rock"", a declarat membrul trupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici