Céline Dion şi Psy vor cânta în emisiuni TV, de Anul Nou chinezesc - VIDEO

Cântăreaţa canadiană Céline Dion şi rapperul sud-coreean Psy fac parte dintre vedetele internaţionale care vor anima seara de Anul Nou chinezesc la televiziune, în emisiuni de varietăţi care obţin audienţe record pe plan mondial.

214 afișări
Imaginea articolului Céline Dion şi Psy vor cânta în emisiuni TV, de Anul Nou chinezesc - VIDEO

Céline Dion şi Psy vor cânta în emisiuni TV, de Anul Nou chinezesc - VIDEO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Céline Dion va fi una dintre vedetele prezente sâmbătă seară la gala organizată de postul public de televiziune CCTV, difuzată cu ocazia intrării în Anul Nou chinezesc, cel al Şarpelui.

Diva canadiană va interpreta "My Heart Will Go On", celebra ei piesă de pe coloana sonoră a filmului "Titanic". Acest film, o superproducţie, ocupă locul al doilea în box office-ul mondial din toate timpurile şi a fost deosebit de apreciat de spectatorii din China.

Cântăreaţa canadiană va interpreta şi un duet cu Song Zuying, o renumită soprană chineză.

Sud-coreeanul Psy, care a electrizat planeta în 2012 cu al său "Gangnam Style", va cânta duminică, prima zi din Anul Nou, pe postul Dragon TV din Shanghai, a anunţat Le Quotidien du Peuple, organul de presă oficial al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.

Acel cotidian nu a menţionat însă onorariul pe care îl va primi starul sud-coreean. Potrivit unor informaţii din presa chineză, Psy ar fi primit o ofertă de 3 milioane de yuani (350.000 de euro) de la CCTV, înainte de a alege postul Dragon TV. De altfel, acel onorariu generos propus de televiziunea publică a generat numeroase controverse pe internet în China.

Grandioasa gală de Anul Nou organizată de CCTV, difuzată de posturile centrale şi majoritatea posturilor regionale din China, ca şi prin satelit în întreaga planetă, este urmărită de câteva sute de milioane de telespectatori din lumea întreagă.

 

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici