Cabral şi Andreea Pătraşcu au făcut un "tur de forţă" prin Paris - FOTO

Cabral şi Andreea Pătraşcu au făcut un adevărat "tur de forţă" prin Paris - au vizitat 16 obiective turistice în vacanţa de iarnă pe care au petrecut-o în capitala Franţei şi s-au întors cu forţe proaspete pentru filmările de la producţiile "Iubire şi onoare" (Acasă) şi "Moştenirea" (Pro TV).

113 afișări
Imaginea articolului Cabral şi Andreea Pătraşcu au făcut un "tur de forţă" prin Paris - FOTO

Cabral şi Andreea Pătraşcu au făcut un "tur de forţă" prin Paris

Celor doi îndrăgostiţi nu le-a scăpat nimic din frumuseţile Parisului, informează un comunicat.

"Am văzut aproape tot ce se putea: Muzeul Luvru, Arcul de Triumf, Champs-Élysées, Place de la Concorde, La Madeleine, Turnul Eiffel, Basilica Sacre Coeur, Catedrala Notre Dame, cabaretul Moulin Rouge, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, La Defense, Centrul Pompidou, Primaria Parisului, Pont Neuf, Parcul Disneyland. Cu toate că pentru Cabral aproape toate obiectivele erau deja bifate, lui i-a facut mare plăcere să-mi fie ghid şi să-mi arate mare parte dintre cele mai vizitate puncte ale Parisului", povesteşte Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco din telenovela "Iubire şi onoare", care revine cu un sezon nou din 24 ianuarie pe postul Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30.

"Acum, dacă ne-am mai agita puţin, am putea fi amândoi ghizi turistici în Paris. Am avut mare noroc şi cu vremea, care ne-a răsfăţat în ianuarie cu 12-15 grade. Cu plus", adaugă Cabral, prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte".

Andreea şi Cabral au profitat de vremea frumoasă pentru a se plimba pe jos prin Paris. "Călătoria a fost una foarte reuşită. În plus, am revăzut persoane dragi nouă şi asta nu poate decât să ne bucure. Parisul este una dintre cele mai reuşite destinaţii de vacanta în care am ajuns", au mai povestit cei doi.

Cabral şi Andreea Pătraşcu vor fi invitaţi luni, de la ora 17.45 la "Happy Hour" (Pro TV), unde vor povesti ce peripeţii au avut în vacanţa petrecută la Paris, printre care experienţa inedita din avion sau la ce a fost nevoită Andreea să renunţe din bagaj pentru a reuşi totuşi să se îmbarce. Mai multe fotografii din vacanţa celor doi vor putea fi văzute începând de luni pe blogul andreeapatrascu.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici