Câinele lui Netanyahu a muşcat doi oaspeţi la un eveniment religios

Un câine adoptat recent de către premierul israelian Benjamin Netanyahu a muşcat un parlamentar şi pe soţul unui ministru, în timpul unui eveniment religios care marchează începutul sărbătorii Hanuka (Sărbătoarea luminilor), scria presa israeliană joi, relatează AFP în pagina electronică.

361 afișări
Imaginea articolului Câinele lui Netanyahu a muşcat doi oaspeţi la un eveniment religios

Câinele lui Netanyahu a muşcat doi oaspeţi la un eveniment religios (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Kaiya, adoptat de familia Netanyahu în iulie, l-a muşcat pe parlamentarul Sharren Haskel din cadrul Likud, partidul premierului, şi pe soţul lui Tzipi Hotovely, adjuncta ministrului de Externe, în timpul ceremoniei de aprindere a lumânărilor, miercuri seara.

Se pare însă că Kaiya mai degrabă latră decât muşcă, deoarece niciunul dintre cei doi invitaţi la reşedinţa premierului nu au fost răniţi grav.

Netanyahu a postat pe Twitter, în august, o fotografie cu el şi cu noul său câine.

"Câtă lumină a adus Kaiya în casa noastră!", scria el despre câinele în vârstă de zece ani, de rasă mixtă.

"Dacă vreţi un câine, adoptaţi unul adult. Nu veţi regreta", scria Netanyahu în mesaj.

Potrivit BBC, fiul lui Netanyahu a adoptat câinele, anul acesta, de la un adăpost.

Kaiya s-a "întâlnit" anterior cu o serie de oficiali de rang înalt aflaţi în vizită, inclusiv cu secretarul de Stat american John Kerry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici