Câinii actorului Johnny Depp, ameninţaţi de un ministru australian cu eutanasierea

Pistol şi Boo, cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier ai actorului Johnny Depp, pe care starul american i-ar fi introdus ilegal pe teritoriul Australiei, au fost ameninţaţi cu eutanasierea de un ministru din această ţară, dacă nu vor fi expediaţi imediat în Statele Unite, informează 20minutes.fr.

574 afișări
Imaginea articolului Câinii actorului Johnny Depp, ameninţaţi de un ministru australian cu eutanasierea

Johnny Depp (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp se află în prezent în Australia cu ocazia filmărilor de la cel de-al cincilea lungmetraj din franciza "Piraţii din Caraibe". Deşi este un actor cunoscut în lumea întreagă, starul hollywoodian a fost prevenit de ministrul Agriculturii, Barnaby Joyce, în felul următor: "Nu înseamnă că dacă este vorba de Johnny Depp el poate să se sustragă legii".

Australia a impus în ultimii ani o politică de carantină foarte strictă în ceea ce priveşte animalele care intră pe teritoriul său, cu scopul de a evita propagarea bolilor. Se pare că Johnny Depp, nevoit să revină în Statele Unite în luna martie pentru o operaţie la mână, nu a ţinut cont de aceste reglementări atunci când a revenit în oraşul australian Brisbane, în aprilie, aducând cu el cele două animale de companie, pe care nu le-a declarat la vamă.

"Există o procedură pentru aceia care vor să vină (în Australia, n.r.) însoţiţi de animale: trebuie să obţină autorizaţiile necesare, animalele sunt plasate în carantină şi apoi stăpânii pot să îi ia de acolo", a adăugat ministrul australian.

El a lansat cu această ocazie un avertisment oficial la adresa starului hollywoodian, spunând că autorităţile vamale îi vor confisca pe Pistol şi Boo în curând şi această procedură este iminentă. Animalele de companie ale actorului american au fost fotografiate de presa australiană în momentul în care erau duse la un cabinet de coafură pentru câini.

"A venit timpul ca Pistol şi Boo să o şteargă de aici şi să plece în Statele Unite. Johnny poate să îi trimită el însuşi acolo, altfel vom fi obligaţi să îi eutanasiem", a declarat ministrul australian, miercuri, pentru cotidianul Sydney Morning Herald.

Invitat de jurnalişti să comenteze reacţia pe care starul hollywoodian o va avea atunci când va afla despre aceste cerinţe, ministrul Barnaby Joyce a răspuns într-un mod ironic: "Nu cred că domnul Depp mă va invita la premiera următorului film din seria «Piraţii din Caraibe»".

Filmările de la lungmetrajul "Piraţii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" au debutat în luna februarie.

Johnny Depp va reveni pe ecrane în rolul Căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. În acest moment, cei doi sunt singurii actori confimaţi din vechea distribuţie ca parte a noului lungmetraj din franciză. Orlando Bloom, care l-a interpretat în primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior că se află "în discuţii" pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actriţa Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în "Maleficent", va figura şi el printre noii actori din distribuţie.

"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning şi Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza "Piraţii din Caraibe" au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici