Cameron Diaz, noua imagine a unui producător de ceasuri de lux

Actriţa americană Cameron Diaz a devenit imaginea noii colecţii feminine lansate de producătorul de ceasuri de lux Tag Heuer, au anunţat reprezentanţii acestei companii elveţiene.

244 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz, noua imagine a unui producător de ceasuri de lux

Cameron Diaz (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Noua colecţie "Link Lady" conţine şi un model ce poate fi inclus în domeniul bijuteriilor de lux, a precizat un purtător de cuvânt al companiei Tag Heuer.

Modelul "Diamond star", din aur roz, al cărui mecanism pare că pluteşte în cadran, este decorat cu 192 de diamante, dintre care 30 sunt dispuse în forma unei constelaţii. Actriţa americană s-a declarat deja "fermecată" de acest model de ceas.

Cu ocazia unei prezentări speciale organizate în faţa profesioniştilor din domeniu şi a presei, Cameron Diaz a spus că a descoperit "o nouă iubire", cu ocazia sejurului ei de trei zile în Elveţia: brânza elveţiană "La fondue" şi "mai ales, crusta care rămâne la sfârşit".

Cameron Diaz a vizitat, marţi, un atelier din La Chaux-de-Fonds, în cantonul Neuchâtel, unde se află şi sediul companiei Tag Heuer.

Cameron Diaz este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici