Când va fi lansat filmul SF "Transformers 5"

A cincea parte a francizei "Transformers" va fi lansat în anul 2016, au anunţat, joi, studiourile Paramount pe site-ul oficial, cu puţin timp înainte de premiera americană a părţii a patra din serie, "Transformers: Exterminarea", ce va avea loc pe 27 iunie.

3358 afișări
Imaginea articolului Când va fi lansat filmul SF "Transformers 5"

Când va fi lansat filmul SF "Transformers 5" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

A patra serie din franciză, "Transformers: Exterminarea/ Transformers: Extinction", a fost regizat de Michael Bay, dar deocamdată nu se ştie cine va realiza "Transformers 5", conform contactmusic.com.

Pe de altă parte, regizorul Michael Bay a afirmat la un moment dat că filmul "Transformers: Exterminarea" va fi prima parte dintr-o nouă trilogie - sugerând că va regiza următoarele pelicule, "Transformers 5" şi "Transformers 6", a cărui dată de lansare nu a fost anunţată.

Totodată, producătorul francizei "Transformers", Lorenzo di Bonaventura, a declarat că a patra parte din serie, "Transformers: Exterminarea", cu Mark Wahlberg în rolul principal, reprezintă o continuare a trilogiei iniţiale.

"La un anumit nivel, acest film este o continuare a poveştilor anterioare, pe baza faptului că dezvăluie lucruri care s-au întâmplat înainte", a declarat Bonaventura.

"Transformers: Exterminarea", parţial filmat în China, îi are în distribuţie, alături de Mark Wahlberg, pe Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci şi Kelsey Grammer. Shia LaBeouf, interpretului lui Sam Witwicky în primele trei filme "Transformers", a anunţat în 2011 că nu va mai face parte din distribuţia francizei.

Primele trei filme ale seriei "Transformers" au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici