Cântăreaţa Melissa Etheridge s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă - FOTO

Cântăreaţa americană Melissa Etheridge s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă, Linda Wallem, în cadrul unei ceremonii care a avut loc sâmbătă după-amiază, la ferma San Ysidro din Montecito, California, informează contactmusic.com.

495 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Melissa Etheridge s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă - FOTO

Cântăreaţa Melissa Etheridge s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului Us Weekly, nunta a fost organizată într-o grădină spectaculoasă, unde aranjamentul floral a fost dominat de crini în nuanţe de roşu, alb şi violet.

Melissa Etheridge a purtat un costum gri, iar Linda Wallem, o rochie argintie. Printre invitaţi s-au aflat şi câteva vedete, precum prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler, actriţa Rosie O'Donnell şi actriţa Whitney Cummings.

Melissa Etheridge a anunţat în iunie 2013 că se va căsători cu partenera ei de viaţa, Linda Wallem, după ce Curtea Supremă din Statele Unite a adoptat o hotărâre care a deschis drumul către legalizarea căsătoriilor gay în California. Cântăreaţa şi partenera ei de viaţă au o relaţie care a început în urmă cu patru ani.

Melissa Etheridge, în vârstă de 53 de ani, a anunţat în mod public că este lesbiană în 1993 şi a devenit una dintre cele mai importante activiste din industria de divertisment care militează pentru drepturile persoanelor gay.

Linda Wallem, în vârstă de 53 de ani, este creatoarea şi producătorul executiv al serialului de televiziune "Sora Jackie/ Nurse Jackie".

Melissa Etheridge, printre ale cărei hituri se numără piesele "Come To My Window" şi "I'm The Only One", este celebră pentru stilul ei ce îmbină armonios influenţe din blues, folk şi rock.

Originară din statul Kansas, Melissa Etheridge a lansat 10 albume de studio într-o carieră muzicală de peste 25 de ani, iar materialul ei discografic din 1993, intitulat "Yes I Am", a înregistrat vânzări spectaculoase şi a ocupat locuri fruntaşe în topurile muzicale din lumea întreagă.

Melissa Etheridge a fost recompensată cu premiul Oscar în 2006, pentru piesa "I Need to Wake Up", de pe coloana sonoră a documentarului "Un adevăr incomod/ An Inconvenient Truth".

Din septembrie 2011, artista americană are o stea care îi este dedicată pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici