Cântăreaţa Rita Ora a fost spitalizată, după ce a leşinat

Rita Ora a ajuns la spital, după ce a leşinat, fiind epuizată de activitatea din ultima perioadă, potrivit contactmusic.com.

621 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Rita Ora a fost spitalizată, după ce a leşinat

Cântăreaţa Rita Ora a fost spitalizată, după ce a leşinat

Programul agitat din ultimele luni al Ritei şi-a spus cuvântul. Dificultăţile pe care le-a întâmpinat artista, culminând cu a da dovezi împotriva omului care a pătruns în casa ei de anul trecut, şi-au pus amprenta asupra stării ei de sănătate.

Rita Ora a fost dusă la spital, la scurt timp după ce omul care a pătruns în casa ei, anul trecut, a fost condamnat pentru furt. Acum, cântăreaţa a ajuns la epuizare.

Rita a fost internată joi seara şi a distribuit un selfie de pe patul de spital, dezvăluind că programul ei maniacal din ultimele câteva zile, culminând cu o audiere în instanţă stresantă, unde a trebuit să dea mărturie, i-au stors toată energia. Rita spune că are nevoie de recuperare.

"Azi a fost destul de greu, dar voi trece şi peste asta. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin! Vă iubesc ", a postat vedeta pe Twitter, sub o imagine cu ea însăşi, cu o perfuzie ataşată la braţ.

Rita Ora a fost surprinsă la o petrecere cu prietenii ei de la festivalul Glastonbury, weekend-ul trecut, iar în ultimele câteva zile, ea a fost forţată să meargă în instanţă, pentru a ajuta la condamnarea celui care i-a pătruns în casa din Londra, pe care o are împreună cu sora ei, Elena. Asta s-a întâmplat în noiembrie anul trecut, când hoţul i-a a furat din locuinţă bunuri în valoare de aproape 200,000 de lire sterline.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici