Cântăreţul Arash concertează, pe 24 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreţul Arash va reveni în România, alături de trupa sa, pentru un concert pe care îl va susţine pe 24 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

563 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul Arash concertează, pe 24 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti

Cântăreţul Arash concertează, pe 24 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti (Imagine: HEPTA)

Dacă în urmă cu şapte ani, solistul a făcut cunoştinţă cu publicul din România cântând la Mamaia, într-un spaţiu neîncăpător pentru numărul mare al fanilor români, de data aceasta, Arash pregăteşte un show pe o scenă pe măsură, completat de ecrane uriaşe, proiecţii laser, lumini inteligente şi muzică live.

Arash este cunoscut publicului din România graţie unor hituri precum "Broken Angel", "One love", "She makes me go", "Temptation", "Chori Chori", "Boro Boro", inclus pe coloana sonoră a filmului bollywoodian "Bluffmaster".

Actor, dansator, entertainer şi producător muzical, Arash promite că la Bucureşti va susţine un show plin de energie, o adevărată petrecere pentru toţi iubitorii muzicii dance actuale.

Arash Labaf s-a născut pe 23 aprilie 1977, în Teheran, Iran. La vârsta de 10 ani, el şi familia sa s-au mutat în Malmo, Suedia, unde locuieşte şi în prezent.

După absolvirea colegiului, a început să compună muzică. În 2004, lansează single-ul "Boro, Boro", care a fost number one timp de patru săptămâni la rând în topurile din Suedia. În următorii doi ani, numele şi muzica lui au devenit cunoscute la nivel internaţional, susţinând concerte în Europa şi Statele Unite.

A concertat în faţa a 100.000 spectatori, în Kazahstan, şi a 120.000, în Polonia.

În 2013, Arash a lansat împreună cu Sean Paul piesa "She makes me go", iar lista numelor mari din muzica internaţională este completată de cel al lui Shaggy şi al lui Lumidee.

În palmares are 28 de single-uri lansate, trei albume de studio şi 18 videoclipuri.

Arash a cucerit topurile din Rusia, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Serbia, Slovacia, România, SUA.

De asemenea, şi-a făcut debutul şi în cinematografie, jucând alături de Monica Bellucci în "Rhino Season", de Bahman Ghobadi.

În istoria antică persană, Arash a fost un erou care a salvat vieţile mai multor mii de oameni.

Biletele au fost puse în vânzare la Sala Palatului, în reţeaua Eventim, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online, pe www.eventim.ro.

Cei interesaţi pot profita de perioada de presale. Astfel, până pe 8 iunie, biletele se vor putea achiziţiona la preţuri reduse: Golden Vip - 245 de lei, VIP - 215 de lei, categoria I - 185 de lei, categoria a II-a - 155 de lei, categoria a III-a - 125 de lei şi categoria a IV-a - 110 lei.

Din 9 iunie, preţurile biletelor vor fi următoarele: Golden VIP - 285 de lei, VIP - 245 de lei, categoria I - 210 lei, categoria a II-a - 185 de lei, categoria a III-a - 145 de lei şi categoria a IV-a - 125 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici