Cântăreţul britanic Morrissey, fostul solist de la The Smiths, spitalizat

Cântăreţul britanic Morrissey a fost internat într-un spital din Detroit din cauza unei infecţii urinare, care l-a obligat să îşi întrerupă turneul pe care îl susţine în Statele Unite, a anunţat sâmbătă agentul de presă al artistului.

131 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul britanic Morrissey, fostul solist de la The Smiths, spitalizat

Cântăreţul britanic Morrissey (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Morrissey, fostul solist al trupei The Smiths, un nume major în muzica rock din anii 1980, a fost internat vineri în Beaumont Hospital dintr-o suburbie a oraşului Detroit, a precizat purtătoarea sa de cuvânt, Lauren Papapietro.

Din cauza unei alte probleme medicale, Morrissey, în vârstă de 53 de ani, îşi anulase deja concertul de joi seară din oraşul Flint, din statul Michigan. Din acelaşi motiv, artistul îşi amânase concertul de vineri seară din Minneaolis şi pe cel de sâmbătă seară din Chicago.

Nu este cunoscută pentru moment data la care va fi externat cântăreţul britanic.

Morrissey, printre ale cărui piese de succes se numără cântecele "First of the Gang to Die" şi "Irish Blood, English Heart", a susţinut un turneu în America de Nord în toamna anului trecut, o serie de concerte în Australia şi Noua Zeelandă în decembrie şi a revenit la începutul acestei luni în Statele Unite pentru o nouă serie de concerte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici