Cântăreţul George Michael, transportat de urgenţă la spital

Cântăreţul George Michael a fost transportat cu ambulanţa în regim de urgenţă la un spital londonez, săptămâna trecută, după ce artistul şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din partea de nord a capitalei britanice.

1010 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul George Michael, transportat de urgenţă la spital

George Michael (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Două ambulanţe au fost trimise la reşedinţa starului, la primele ore ale dimineţii de joi, 22 mai, a confirmat Serviciul de ambulanţe din Londra, informează dailymail.co.uk.

Cântăreţul, în vârstă de 50 de ani, a suferit un "colaps misterios", pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să telefoneze imediat la serviciile de urgenţe.

Martorii spun că ambulanţele au plecat după patru ore de la reşedinţa starului, iar artistul se afla într-una dintre ele. Cântăreţul a fost transportat la un spital din Londra, unde a primit tratament în regim de urgenţă.

Miercuri seară, agentul său de presă a declarat pentru tabloidul The Sun: "George Michael s-a aflat în spital pentru o serie de analize de rutină".

Numeroşi fani şi-au exprimat deja îngrijorarea, pe Twitter, pentru starea de sănătate a starului pop.

Temerile legate de sănătatea cântăreţului britanic s-au accentuat în ultimii ani, din cauza numeroaselor spitalizări ale lui George Michael, consumului regulat de marijuana şi a unui incident bizar, produs în mai 2013, când starul britanic a căzut dintr-un automobil, aflat în plină deplasare, pe o autostradă. Cântăreţul a suferit răni în zona craniană şi a fost transportat la spital cu elicopterul.

Cu 18 luni înainte, artistul s-a îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie şi a fost spitalizat la Viena.

În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt luni de închisoare după un incident produs în acelaşi an, în iulie, când a izbit din plin cu automobilul său Range Rover faţada unui magazin din nordul Londrei.

Tot în 2010, cântăreţului i-a fost suspendat totodată permisul auto pentru cinci ani după ce a recunoscut că a condus automobilul în timp ce se afla sub influenţa drogurilor.

În 2006, autorităţile britanice i-au suspendat permisul pentru doi ani şi l-au condamnat la 100 de ore de muncă în serviciul comunităţii, după ce cântăreţul şi-a condus automobilul sub influenţa drogurilor, iar poliţiştii l-au găsit leşinat în Mercedes-ul său.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici