Cântăreţul R&B Miguel, arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate

Cântăreţul R&B Miguel a fost arestat joi, în apropiere de Los Angeles, pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere din California.

76 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul R&B Miguel, arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate

Cântăreţul R&B Miguel, arestat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul în vârstă de 27 de ani a fost oprit de un echipaj de poliţie joi dimineaţă, în localitatea Marina del Rey, întrucât conducea cu o viteză peste limita legală.

"Poliţiştii au constatat că se afla sub influenţa alcoolului, iar conducătorul auto (Miguel) a fost arestat", a declarat Denise Joslin, purtător de cuvânt a Poliţiei Rutiere din California.

Recompensat cu premiul Grammy în 2013, pentru single-ul "Adorn", la categoria "cel mai bun single R&B", cântăreţul Miguel, al cărui nume real este Miguel Jontel Pimentel, a fost eliberat după câteva ore, contra unei cauţiuni de 5.000 de dolari.

Artistul va trebui însă să apară în faţa unui tribunal californian pe 9 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici