Carla Bruni: Michelle Obama crede că a fi Prima Doamnă este "un infern"

Soţia preşedintelui francez, Carla Bruni, dezvăluie într-o nouă carte, apărută joi, că Michelle Obama i-a mărturisit că funcţia de Prima Doamnă a Statelor Unite este "un infern", relatează Daily Mail.

22 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni: Michelle Obama crede că a fi Prima Doamnă este "un infern"

Carla Bruni: Michelle Obama crede că a fi Prima Doamnă este "un infern" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă întreba! Este un infern. Nu o suport!", afirmă Bruni că i-a răspuns soţia preşedintelui american, Barack Obama, când a întrebat-o cum se simte în funcţia de Prima Doamnă a Statelor Unite. Această afirmaţie, făcută în cursul unei vizite a soţilor Sarkozy la Casa Albă, în martie, apare în cartea "Carla et les ambitieux", scrisă în colaborare cu soţia preşedintelui francez.

Ea afirmă în această carte că un singur mandat "va fi suficient" pentru actualul preşedinte al Franţei, sugerând că Nicolas Sarkozy ar putea urma exemplul prietenului său, fostul premier britanic, Tony Blair. "De ce să nu înceapă să facă bani?", scrie Carla Bruni. Potrivit unui prieten, citat în carte, familia Srakozy este "impresionată şi inspirată" de averea adunată de Blair după ce a plecat de la Downing Street.

Bruni dezvăluie, de asemenea, că, într-o vizită la un spital destinat exclusiv bolnavilor de SIDA, în Africa de Sud, efectuată în prima parte a acestui an, a refuzat să pozeze ca prinţesa Diana. Ea susţine că a refuzat ca un cameraman francez să o fotografieze cu un copil în braţe, "ca pe Lady Di", afirmând că, în opinia sa, "este ceva obscen să te promovezi, în timp ce te dedici" unei cauze.

Fostul model italian, în vârstă de 42 de ani, acuză în carte Guvernul francez că încearcă să-l "omoare" pe soţul ei cu prea multă muncă, plângându-se de faptul că acesta se lasă astfel "hărţuit". Ea dezvăluie şi conţinutul unor certuri pe care le-a avut la telefon cu fosta soţie a lui Nicolas Sarkozy, Cecilia Attias, în 2006. Cecilia a avertizat-o atunci că Sarkozy "nu a întors încă pagina" după căsătoria lor. "Nu a întors doar o pagină, ci a schimat cartea cu totul. Iar tu eşti singura persoană din lume care nu ştie acest lucru", afirmă Carla Bruni că i-ar fi replicat Ceciliei.

"Sunt atât de diferită. Am fost model. Cânt şi vreau să să cânt în continuare. Şi, pe deasupra, vreţi să mai fiu şi discretă", afirmă Bruni comparându-se cu soţiile altor lideri. "Sunt o femeie fatală, dragă", conchide ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici