Carla Bruni: Sarcina mea este neaşteptată şi nesperată

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a confirmat în mod oficial că este însărcinată, declarând că sarcina ei este "neaşteptată şi nesperată".

1346 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni: Sarcina mea este neaşteptată şi nesperată

Carla Bruni: Sarcina mea este neaşteptată şi nesperată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Carla Bruni a refuzat în repetate ocazii să comenteze zvonurile apărute în ultimele luni în presa internaţională potrivit cărora este însărcinată, chiar şi atunci când a fost fotografiată în mai multe ocazii purtând rochii ample, care îi mascau sarcina, informează contactmusic.com.

După multe luni de speculaţii şi numeroase fotografii elocvente, prima doamnă a Franţei a confirmat în mod oficial faptul că aşteaptă primul ei copil cu preşedintele francez, declarând pentru publicaţia Nice-Matin că sarcina ei este "neaşteptată şi nesperată".

Potrivit presei franceze, Carla Bruni este însărcinată în cinci luni, însă, atunci când a fost întrebată despre sexul bebeluşului, fostul model devenită actriţă a declarat: "Nici măcar eu nu cunosc acest lucru. Există anumite lucruri care trebuie păstrate în secret".

În luna mai, tatăl lui Nicolas Sarkozy a confirmat pentru revista germană Bild zvonul care circula de câteva săptămâni bune în presa internaţională potrivit căruia cuplul prezidenţial francez aşteaptă un copil. Cu această ocazie, Pal Sarkozy, tatăl preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, spunea că şi-ar dori ca bebeluşul să fie o fetiţă.

Tot în luna mai, Jacques Séguéla, un renumit specialist francez în comunicare şi publicitate şi, totodată, bun prieten al cuplului Sarkozy, a spus că bebeluşul pe care îl aşteaptă Carla Bruni va fi un băieţel.

Presa internaţională - şi în primul rând revista Closer - a publicat în aceste ultime săptămâni numeroase articole referitoare la o posibilă sarcină a primei doamne a Franţei. În urmă cu câteva săptămâni, presa internaţională scria că soţia preşedintelui francez este însărcinată cu gemeni.

În vârstă de 43 de ani, Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, are trei fii cu cele două foste soţii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici