Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul. Care este profilul câştigătorului

Câştigătorul extragerii loto din ziua de Paşte, "un om obişnuit, cu un venit mediu, o persoană optimistă din fire şi un familist convins", a venit, marţi, la sediul Loteriei Române din Bucureşti să-şi ridice premiul, care depăşeşte zece milioane de euro, al treilea ca valoare din istoria jocului.

723 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6/49 şi-a ridicat premiul. Care este profilul câştigătorului

Câştigătorul extragerii loto din ziua de Paşte şi-a ridicat premiul (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Loteria Română informează, într-un comunicat de marţi, că bărbatul a dorit să rămână anonim.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, arădeanul a reuşit să obţină un premiu de 41.997.311,42 de lei cu un bilet de loterie care a costat 26,5 lei.

"Câştigătorul a ales să-şi păstreze anonimatul. El este un om obişnuit, cu un venit mediu, o persoană optimistă din fire şi un familist convins. A aflat că a obţinut marele premiu la Loto 6/49 în ziua de Paşti, la ora 12 noaptea, de pe site-ul Loteriei Romane. A trăit zece secunde de maximă fericire, după care a înţeles că totul este real, că într-adevar el este marele câştigător", se arată în comunicatul citat.

Cei de la loterie au mai anunţat că bărbatul "joacă săptămânal la loto cel puţin o variantă simplă, pentru care alege de fiecare dată aceleaşi numere".

"Aceste numere i-au purtat noroc pentru tragerea din 24 aprilie, câştigând al treilea mare premiu ca valoare din istoria Loteriei Române. Pentru celelalte variante jucate a ales în mod aleator numerele. A mai câştigat la Pronosport şi la Loz în Plic, însă câştigurile au fost modeste. De data aceasta, a câştigat marele premiu şi ne-a declarat că cele mai mari emoţii din viaţa lui le-a avut atunci când a aflat că a câştigat potul cel mare la Loto 6/49 şi astăzi (marţi, n. red.), când a intrat în sediul companiei noastre pentru a-şi ridica premiul", se mai arată în comunicat.

Bărbatul le-a declarat celor de la Loteria Naţională că va dona în scopuri caritabile o parte din banii câştigaţi, iar restul îi va folosi "pentru a-şi deschide o afacere, pentru a-şi ajuta prietenii şi familia sau pentru a călători".

"Va continua să joace ca şi până acum şi le urează tuturor participanţilor la joc să nu-şi piardă încrederea şi să fie raţionali", conchid reprezentanţii Loteriei Naţionale în comunicatul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici