Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine"

Designerul Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", care a debutat vineri seară la Pro Tv şi a fost lider de audienţă.

70 afișări
Imaginea articolului Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine"

Cătălin Botezatu s-a clasat pe primul loc în prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine"

Cu două stiluri de dans pline de culoare şi de ritm, quickstep şi stomp, cu visuri şi poveşti de viaţă care pot fi subiect de roman, cele opt perechi înscrise în competiţia visurilor au fost victimele emoţiilor primei întâlniri cu ringul de dans şi cu exigentul juriu.

Deşi toată seara a tremurat din cauza emoţiilor, designerul Cătălin Botezatu a reuşit să facă două dansuri spectaculoase care au impresionat juriul şi l-au urcat direct pe primul loc în clasament. Deşi înainte de verdict i-a mărturisit lui Ştefan Bănică, în direct, că de emoţie nu-şi mai aminteşte nici ce note a primit, designerul a început să ţopăie de bucurie şi să-şi îmbrăţişeze partenera de dans când a aflat că ocupă locul fruntaş între toate perechile şi, mai mult, că a primit şi o notă de 10. Dacă la quickstep au fost apreciaţi pentru eleganţa lor, la stompul pe care l-au dansat alături de coregrafa lor Căprioara şi de soţul acesteia, Cici de la Sistem, Botezatu şi Liuba au fost apreciaţi pentru expresivitate şi convingerea cu care au interpretat un dans considerat de juriu complex.

Membrii juriului au afirmat în unanimitate că surpriza plăcută a ediţiei a reprezentat-o pentru ei prestaţia coregrafică a celor doi Cătălini din concurs: Cătălin Botezatu şi Cătălin Moroşanu. Campionul Local Kombat, Cătălin Moroşanu, a reuşit cu ambiţie, hotărâre, autoironie şi umor să primească ropote de aplauze, note mari, printre care şi o notă de 10 şi locul al doilea în clasamentul juriului. El a amuzat publicul la coregrafia de stomp la care a apărut cu ochelari de scafandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici