Cate Blanchett şi Alec Baldwin au răspuns întrebărilor incomode adresate de fiica adoptivă a lui Woody Allen

Actorii Cate Blanchett şi Alec Baldwin au răspuns întrebărilor incomode care le-au fost adresate de Dylan Farrow într-o scrisoare publică, în care aceasta l-a acuzat pe tatăl ei adoptiv, regizorul Woody Allen, de agresiune sexualăp.

690 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett şi Alec Baldwin au răspuns întrebărilor incomode adresate de fiica adoptivă a lui Woody Allen

Cate Blanchett şi Alec Baldwin au răspuns întrebărilor incomode adresate de Dylan Farrow

Dylan Farrow, în vârstă de 28 de ani, una dintre fiicele adoptate de Woody Allen, a publicat o scrisoare apărută sâmbătă pe unul dintre blogurile publicaţiei The New York Times în care l-a acuzat pe celebrul cineast, spunând că acesta a agresat-o sexual în copilărie, la vârsta de şapte ani, informează contactmusic.com.

În aceeaşi scrisoare, Dylan Farrow i-a întrebat pe diverşi actori care au colaborat cu Woody Allen, inclusiv Cate Blanchett şi Alec Baldwin: "Cum v-aţi simţi dacă acel copil abuzat sexual ar fi copilul vostru?".

Răspunzând unui fan care l-a întrebat dacă simte că ar trebui să îi ceară iertare lui Dylan Farrow, actorul Alec Baldwin, care are două fiice - Ireland, în vârstă de 18 ani, şi Carmen, în vârstă de cinci luni -, a publicat următorul mesaj pe Twitter: "Ce mama dracului e în neregulă cu tine, dacă crezi că noi toţi ar trebui să comentăm această chestiune personală din familia ta?".

"Te înşeli dacă crezi că există vreun loc pentru mine sau pentru oricine altcineva din afară în această chestiune familială", a adăugat actorul american.

La rândul ei, actriţa australiană Cate Blanchett, care are trei copii - Dashiell, în vârstă de 12 ani, Roman, în vârstă de nouă ani, şi Ignatius, în vârstă de cinci ani -, spune că speră că familia lui Woody Allen şi Dylan Farrow va putea să îşi rezolve în intimitate aceste probleme.

"În mod evident, aceasta este o situaţie dureroasă, care durează de multă vreme, iar eu sper că ei vor putea să ajungă la un fel de încheiere pentru a-şi găsi liniştea", a declarat actriţa australiană.

Woody Allen, care a fost acuzat pentru prima dată de agresiune sexuală de Dylan Farrow în anul 1993, şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia şi nu a fost pus niciodată sub acuzare. Duminică, regizorul american a respins încă o dată acuzaţiile formulate la adresa lui de fiica sa adoptivă, spunând că acele declaraţii sunt "false şi ruşinoase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici