Catherine Deneuve îşi vinde castelul din apropiere de l'Île-de-France pentru 4 milioane de euro - FOTO

Actriţa franceză Catherine Deneuve a scos la vânzare castelul Primard, situat în Guainville, în apropiere de l'Île-de-France, pentru aproape 4 milioane de euro, informează publicaţia La République du Centre, citată de rtl.fr.

1098 afișări
Imaginea articolului Catherine Deneuve îşi vinde castelul din apropiere de l'Île-de-France pentru 4 milioane de euro - FOTO

Catherine Deneuve îşi vinde castelul din apropiere de l'Île-de-France pentru 4 milioane de euro

În acest sens a fost publicat un anunţ şi pe site-ul casei de licitaţii Sotheby's.

Potrivit acestui anunţ, locuinţa de 1.200 de metri pătraţi este descrisă ca "un conac inspirat din principiile arhitecturale din ultima jumătate a secolului al XVIII-lea". Locuinţa are trei etaje, iar preţul de vânzare este de 3.990.000 de euro.

GALERIE FOTO

La parterul casei există o bucătărie de 50 de metri pătraţi, sufragerie, bibliotecă, salon, iar la primul etaj se află un dormitor matrimonial de 65 de metri pătraţi, două camere, o baie, cameră de oaspeţi şi alte anexe. De asemenea, la etajul al doilea se află un dormitor matrimonial de 65 de metri pătraţi, două camere pentru copii, spălătorie, cameră de oaspeţi şi saună, iar la etajul al treilea este amenajat un spaţiu de recreere.

Catherine Deneuve, ajunsă în prezent la vârsta de 70 de ani, a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la roluri mature, serioase, şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze. Ea a putut fi văzută recent în filmul "Elle s'en va/ On My Way", de Emmanuelle Bercot, inclus în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin 2013. Celebra actriţă franceză va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în alte două filme regizate de cineaşti de marcă - "L'homme que l'on aimait trop", de André Téchiné, şi "Trois coeurs", de Benoît Jacquot.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici