Ce a declarat avocatul bărbatului care furat un Oscar după gala din acest an | FOTO, VIDEO

Un bărbat care a sustras statueta Oscar primită de actriţa Frances McDormand la gala de duminică, pus sub acuzare pentru furt, a pledat nevinovat, potrivit bbc.com.

1364 afișări
Imaginea articolului Ce a declarat avocatul bărbatului care furat un Oscar după gala din acest an | FOTO, VIDEO

Ce a declarat avocatul bărbatului care furat un Oscar după gala din acest an

Terry Bryant, în vârstă de 47 de ani, a furat statueta de la Balul Guvernatorilor, tradiţionala petrecere organizată după gala Oscar, care, anul acesta, a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Procuratura din Los Angeles a anunţat, marţi, că bărbatul a fost pus sub acuzare şi că riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare, având în vedere că bunul furat are o valoare care depăşeşte 950 de dolari.

Terry Bryant s-a filmat ţinând în mână statueta şi spunând altor oaspeţi la bal că el este unul dintre câştigătorii galei Oscar, înainte să fie arestat.

Avocatul acestuia, Daniel Brookman, a declarat: "Este o diferenţă între a ţine în mână un Oscar şi fapta de care acesta este acuzat şi pe acest lucru ne vom baza pledoaria".

Bărbatul a fost eliberat miercuri din închisoare, fără cauţiune, după ce un judecător a stabilit că nu reprezintă un pericol pentru societate.

Poliţia americană a anunţat că bărbatul avea bilet pentru a participa la Balul Guvernatorilor.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 28 martie.

Duminică, Frances McDormand a câştigat cel de-al doilea Oscar din carieră, pentru rolul unei mame furioase, care încearcă să relanseze ancheta asupra morţii fiicei sale cu ajutorul a trei panouri publicitare din filmul "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", de Martin McDonagh.

Nici reprezentanţii Academiei de film americane, organizatoarea galei Oscar, şi nici cei ai actriţei Frances McDormand nu au făcut comentarii privind acest subiect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici