Ce a făcut Mitt Romney în vacanţă - VIDEO

Candidatul republican la postul de la Casa Albă Mitt Romney şi-a luat o săptămână de vacanţă împreună cu familia în New Hampshire (nord-est), unde a putut, între altele, să facă jet-ski, alături de soţia sa, pentru a se mai răcori.

163 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut Mitt Romney în vacanţă - VIDEO

Ce a făcut Mitt Romney în vacanţă - VIDEO

Mitt Romney şi rudele sale (aproximativ 30 de persoane, dintre care 18 nepoţi) se întâlnesc în mod tradiţional timp de o săptămână, în fiecare an, pe malul Lacului Winnipesaukee, în apropiere de orăşelul Wolfeboro, unde familia sa deţine o casă de vacanţă evaluată la zece milioane de dolari.

În cursul apariţiilor sale, el a putut fi văzut destinzându-se pe plajă, cumpărând îngheţată împreună cu familia, mergând la biserică sau vizitând prieteni.

Viitorul adversar al lui preşedintelui american Barack Obama în alegerile prezidenţiale de la 6 noiembrie urmează să participe, de asemenea, la parada de 4 iulie, cu ocazia sărbătorii naţionale americane, la Wolfeboro, potrivit echipei sale de campanie.

În fotografii şi înregistrări video difuzate de presa naţională, Romney apare ca pasager pe un jet-ski pilotat de soţia sa, Ann.

Vacanţa din 2012 a familiei Romney este, totuşi, diferită de cele din alţi ani, fostul guvernator al statului Massachusetts (nord-est) fiind urmărit îndeaproape de agenţi din cadrul Secret Service, care nu îl pierd din vedere pe candidatul republican la preşdinţie.

Romney urmează să reflecteze, în timpul vacanţei de vară, la decizii importante, inclusiv cea de a îşi alege, în săptămânile următoare, viitorul eventual vicepreşedinte. Cel puţin doi potenţiali vicepreşedinţi se vor afla, de altfel, în apropiere de Wolfeboro, în această săptămână, şi anume senatoarea Kelly Ayotte şi senatorul Rob Portman.

Preşedintele în exerciţiu Barack Obama, în schimb, şi-a modificat programul de vacanţă. Grijuliu faţă de imaginea sa într-o perioadă economică dificilă, Obama şi familia sa nu vor merge în acest an pe cunoscuta Insulă Vineyard, unde merg în fiecare an de trei ani încoace.

După câteva zile petrecute la reşedinţa de vară a preşedinţilor americani de la Camp David, el urmează să plece joi în campanie cu autobuzul, în statul Ohio (nord).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici