Ce fac vedetele de Crăciun?

Unde plănuiesc să meargă, ce cadouri îşi doresc de la Moşu’, dar şi ce vor copii lor să primească în dar, aflaţi din cele ce urmează de la Andreea Esca, Pavel Bartoş sau Cătălin Botezatu.

534 afișări
Imaginea articolului Ce fac vedetele de Crăciun?

Ce fac vedetele de Crăciun? (Imagine: Emil Badea / Mediafax Foto)

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV va sărbători Crăciunul în zona Sibiului, alături de familia sa. "Vor veni din Franţa părinţii lui Alex dar şi sora lui cu soţul şi copilul, mama cumnatului lui Alex şi un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeaşi formulă ca în fiecare an: părinţii mei, prieteni, fini şi naşi... Doar că acum schimbăm locaţia.

Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine şi ne vor aştepta cu bucate speciale ca să-i dăm gata pe francezi! Asta după ce o să le facem un tur prin Poiana Braşov, Castelul Peleş şi Castelul Bran", spune Andreea. Cât despre cadouri, copiii vedetei ştiu exact ce vor de la Moş Crăciun: "Alexia vrea un laptop sau un Ipod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video".

Deşi va lucra pe 26 decembrie, când va prezenta finala emisiunii "Vocea României" la PRO TV, Pavel Bartoş îşi doreşte să se relaxeze în vacanţa de Crăciun, împreună cu familia, undeva în zona Banatului. Iar Moşul este aşteptat cu mare nerăbdare, mai ales că fetiţele lui Pavel i-au scris încă de la începutul toamnei.

"În septembrie, au scris prima scrisoare, în octombrie încă una şi în noiembrie două. Preferinţele se schimbă des în funcţie de ce au mai primit prietenii lor sau ce au văzut pe la alţi copii. Ce-mi doresc eu? Vacanţă! Câteva zile libere în plus!", ne dezvăluie actorul.

(Pentru a citi mai multe despre ce fac vedetele de sărbători pe www.protvmagazin.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici