Ce va cumpăra armata rusă pentru a-i face pe plac lui Medvedev

Ministerul rus al Apărării a decis achiziţionarea a 10.000 de rachete de badminton, pentru antrenarea trăgătorilor de elită, după ce preşedintele Dmitri Medvedev a lăudat acest sport.

556 afișări
Imaginea articolului Ce va cumpăra armata rusă pentru a-i face pe plac lui Medvedev

Ce va cumpăra armata rusă pentru a-i face pe plac lui Medvedev

Potrivit ziarului Izvestia, în 2012, armata rusă va cumpăra "10.000 de rachete de badminton şi zeci de mii de fluturaşi, pentru antrenarea trăgătorilor de elită".

"Acest sport este util pentru toţi combatanţii", a apreciat şeful Departamentului militar pentru formarea fizică, Aleksandr Şcepelev.

Pe 24 octombrie, preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a jucat badminton împreună cu premierul Vladimir Putin, şeful statului rus evidenţiind avantajele practicării acestui sport, conform unei înregistrări video postate pe blog-ul Kremlinului.

Într-un tricou albastru care avea inclusiv steagul Rusiei, Medvedev explica timp de două minute efectele benefice ale badmintonului, "un sport bun pentru sănătate şi care ajută la luarea rapidă a deciziilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici