Cea mai bună femeie parior de pe Pământ: Cathy "Cat" Hulbert - VIDEO

Cathy "Cat" Hulbert este cunoscută în lumea poker-ului şi a gamblingului şi chiar a fost numită de Game Show Network ca fiind "cea mai bună femeie parior de pe Pământ". De asemenea, a fost prima femeie care a devenit jucătoare profesionistă de blackjack. Story businessmagazin.ro

333 afișări
Imaginea articolului Cea mai bună femeie parior de pe Pământ: Cathy "Cat" Hulbert - VIDEO

Cea mai bună femeie parior de pe Pământ: Cathy "Cat" Hulbert (Captura video)

Cathy "Cat" Hulbert este cunoscută în lumea poker-ului şi a gamblingului şi chiar a fost numită de Game Show Network ca fiind "cea mai bună femeie parior de pe Pământ". De asemenea, a fost prima femeie care a devenit jucătoare profesionistă de blackjack.

În timpul facultăţii Hulbert obişnuia să joace cărţi şi acolo şi-a dezvoltat abilităţile. Astfel şi-a folosit talentul pentru a-şi finanţa studiile. Imediat după absolvire a început să lucreze la New York State Senate însărcită să redacteze rapoarte fiscale, apoi a trecut la oficiul de presă al instituţiei. Totuşi, simţea că munca nu i se potrivea, aşa că a renunţat şi a decis să se mute la Las Vegas în încercarea de a deveni o jucătoare profesionistă de poker. I-a luat 15 zile să ajungă acolo şi a cheltuit 1600 de dolari. S-a angajat imediat ca un dealer la o masă de blackjack unde a observat un comportament al unuia dintre pariori. Acesta făcea parte din echipa "The Czechs" care se ocupau cu număratul cărţilor la jocurile de blackjack.

Cathy a fost fascinată şi a devenit membru al echipei între 1960 şi 1970. Perioadă când a câştigat sume importante, dar a fost prinsă şi i-a fost interzisă intrarea în 150 de cazinouri din întreaga lume. De asemenea, a fost arestată de 50 de ori încercând să intre în cazinouri. A călătorit mult prin Europa pentru a putea juca blackjack, dar stilul de viaţă a obosit-o.A trebuit să se reprofileze.

A jucat o perioadă la sloturi, dar acolo nu erau foarte mulţi bani şi s-a întors la poker. A jucat timp de trei ani fără să realizeze ceva memorabil, apoi i-a întâlnit în 1986 pe David Heyden şi Rick Greider, doi dintre cei mai buni jucători de poker Texas Holdem (7 carti). A învâţat foarte multe de la ei şi tot atunci şi-a dat seama ce uşor pot fi manipulaţi bărbaţii. A fost singura femeie inclusă în clasamentul celor mai buni jucători de poker din lume şi chiar a obţinut premiul prestigios, World Series of Poker Bracelet în 1993.

Mai multe detalii:

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/cum-s-a-imbogatit-aceasta-femeie-invingand-barbatii-la-propriul-lor-joc-16020666

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici