Cea mai în vârstă persoană din lume a murit, la mai puţin de două săptămâni după ce a obţinut acest titlu

Dina Manfredini, o femeie în vârstă de 115 ani din statul american Iowa, care obţinuse cu mai puţin de două săptămâni în urmă de la reprezentanţii Guinness World Records titlul de "cea mai în vârstă persoană din lume", a murit luni, a anunţat nepoata ei.

265 afișări
Imaginea articolului Cea mai în vârstă persoană din lume a murit, la mai puţin de două săptămâni după ce a obţinut acest titlu

Dina Manfredini (Imagine: www.guinnessworldrecords.com)

Lori Logli spune că Dina Manfredini, care s-a născut în localitatea Pievepelago din Italia, a murit într-un azil pentru bătrâni din oraşul Johnston, statul Iowa, unde locuia de mai mulţi ani.

Potrivit Guinness World Records, cea mai în vârstă persoană din lume este în acest moment un bărbat din Japonia, Jiroemon Kimura, care are tot vârsta de 115 ani.

Deşi Dina Manfredini a deţinut acest titlu doar pentru 13 zile, "domnia" ei în calitate de cea mai în vârstă persoană din lume nu a fost cea mai scurtă din istorie, afirmă reprezentanţii Guinness World Records.

Acest record îi aparţine americancei Emma Tillman, carer a murit la doar patru zile după ce devenise cea mai în vârstă persoană din lume, în anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici