Cea mai mare paradă în bikini, desfăşurată într-un oraş din China

Un nou record pentru cea mai mare paradă în bikini a fost înregistrat în oraşul Huludao din China, unde 1.085 de femei, cu vârste cuprinse în 4 şi 70 de ani, au defilat pe o distanţă de peste un kilometru şi jumătate, potrivit web.orange.co.uk.

599 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare paradă în bikini, desfăşurată într-un oraş din China

Cea mai mare paradă în bikini, desfăşurată într-un oraş din China (Imagine: web.orange.co.uk)

Reprezentanţi ai Guinness World Records au fost martori la eveniment şi au omologat recordul.

Cele mai tinere participante la insolita paradă au parcurs traseul dansând, altele au mers pe role, unele dansând şi din buric.

Evenimentul a făcut parte din programul Expoziţiei internaţionale de bikini şi articole de plajă din oraşul Huludao, din provincia chineză Liaoning.

Anterior, acest record era deţinut de parada de bikini care a avut loc în Panama City, Florida, în martie, la care au participat 450 de femei, pe un traseu de un kilometru şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici