Cei care au văzut pe viu întâmplarea AU ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ: Cum a scăpat o FOCĂ în ultima clipă de un RECHIN - FOTO

O focă a scăpat în ultima clipă de atacul unui rechin, câţiva dintre turiştii care au urmărit pe viu evenimentul începând să plângă.

4834 afișări
Imaginea articolului Cei care au văzut pe viu întâmplarea AU ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ: Cum a scăpat o FOCĂ în ultima clipă de un RECHIN - FOTO

Cei care au văzut pe viu întâmplarea AU ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ: Cum a scăpat o FOCĂ în ultima clipă de un RECHIN

Turiştii au urmărit atacul eşuat al rechinului în False Bay, Africa de Sud, informează Daily Mail.

Salvarea focii a fost imortalizată de fotograful sud-african Chris Fallows.

"Martorii spectacolului dramatic au rămas fără cuvinte, câţiva dintre ei începând să plângă", a mărturisit fotograful.

În Seal Island, locul în care s-a întâmplat scena, trăiesc aproximativ 64.000 de foci, ele fiind vânate de un grup de rechini albi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici