Cel de-al doilea sezon "MasterChef" debutează la Pro TV pe 5 martie

Cel de-al doilea sezon al emisiunii "MasterChef", cea mai tare competiţie culinară dedicată bucătarilor amatori, va debuta la Pro TV marţi, 5 martie, la ora 20.30, informează postul de televiziune.

141 afișări
Imaginea articolului Cel de-al doilea sezon "MasterChef" debutează la Pro TV pe 5 martie

Cel de-al doilea sezon "MasterChef" debutează la Pro TV pe 5 martie

În fiecare marţi, de la ora 20.30, cea mai tare competiţie culinară a bucătarilor amatori va pune din nou pe jar concurenţi dornici să îşi etaleze talentul gastronomic, dar şi puterea de muncă şi inventivitatea. Cei trei chefi juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt mai intransigenţi şi mai pregătiţi ca niciodată să "adulmece" talentele culinare, să dea verdicte şi să testeze la maximum rezistenţa concurenţilor.

Cu oameni noi şi pasionaţi, probe spectaculoase şi neaşteptate, ingrediente la care concurenţii nici nu se aşteaptă, noul sezon "MasterChef" declanşează din nou competiţia gusturilor şi îi va antrena pe telespectatorii Pro TV într-o cursă fabuloasă a aromelor.

Show-ul va debuta cu etapa preselecţiilor cu juriul, în care concurenţii vor avea la dispoziţie o oră pentru a pregăti un preparat de top pe care mizează în concurs şi a-l aranja şi prezenta în faţa juriului. Fiecare dintre aceştia va pune pasiune şi dăruire în preparatul care le poate aduce şorţul "MasterChef" sau, dimpotrivă, descalificarea. Drumul până în faţa juraţilor va fi unul plin de emoţie, mai ales că cei trei chefi juraţi nu vor face rabat de la principiile instransigente pe care le-au etalat în primul sezon.

"Avem câteva momente interesante pentru noul sezon 'MasterChef', concurenţi care ne-au scos din minţi şi concurenţi care ne-au făcut să râdem, dar şi concurenţi care într-adevăr ne-au demonstrat că merită şorţul", spune chef Florin Dumitrescu.

"Cele mai haioase, dar şi cele mai enervante sunt, fără doar şi poate, momentele de la preselecţie", îl completează chef Cătălin Scărlătescu atunci când vorbeşte despre prima întâlnire pe care ei, juraţii, au avut-o cu concurenţii aspiranţi la un loc în bucătăria "MasterChef".

Cât despre alegerile pe care le au de făcut, care nu sunt niciodată lipsite de real spectacol, chef Sorin Bontea spune: "Deciziile le luăm cum credem fiecare de cuviinţă, dar în acelaşi timp am încredere în deciziile luate de colegii mei. Avem gusturi şi păreri diferite despre bucătărie, suntem chefi cu stiluri diferite, dar, până la urmă, în asta cred că stă farmecul. Ne completăm de minune, iar în echipă reuşim să luăm cea mai bună decizie atunci când avem de făcut alegerea de a da sau nu şorţul", a încheiat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici