Cel mai mare mucenic moldovenesc, pregătit sâmbătă în Piaţa Pipera

Cel mai mare mucenic moldovenesc din ţară şi din lume, cu o lungime de trei metri, va fi pregătit sâmbătă, în Piaţa Pipera din Voluntari, judeţul Ilfov, de o cofetărie din Botoşani.

337 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare mucenic moldovenesc, pregătit sâmbătă în Piaţa Pipera

Cel mai mare mucenic moldovenesc, pregătit sâmbătă în Piaţa Pipera

Evenimentul se desfăşoară în cadrul Târgului Mucenicilor, ce are loc de vineri până duminică, în Piaţa Pipera, cu ocazia sărbătorii Sfinţilor 40 de Mucenici (9 martie), se arată într-un comunicat de presă remis joi agenţiei MEDIAFAX.

Pregătirea mucenicului va avea loc de la ora 10.00 şi se va încheia în jurul prânzului, la final urmând a fi împărţit celor prezenţi.

La târg vor fi pregătiţi mucenici moldoveneşti cu nucă şi miere, de dimensiuni normale sau uriaşi, mucenici munteneşti - din cei "cu zeamă" -, cât şi toate ingredintele pentru a putea fi preparaţi acasă, după reţete proprii, respectiv miere, nucă, scorţişoara şi altele, toate naturale.

Nu doar mucenicii vor fi vedete în acest weekend în Piaţa Pipera, ci şi ţuica, palinca sau vinul, în tradiţionalele "40 de pahare", cu care producătorii prezenţi îşi vor întâmpina oaspeţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici