Cel mai norocos om de pe planetă: Un bărbat care a supravieţuit unui accident aviatic a câştigat ulterior un milion de dolari la loterie

Mohammad Basheer Abdul Khadar, un bărbat din India ce a supravieţuit incidentului aviatic din Dubai din 3 august, a câştigat, la şase zile după eveniment, un milion de dolari, informează Daily Mail.

5813 afișări
Imaginea articolului Cel mai norocos om de pe planetă: Un bărbat care a supravieţuit unui accident aviatic a câştigat ulterior un milion de dolari la loterie

Cel mai norocos om de pe planetă: Un bărbat ce a supravieţuit unui accident aviatic în urmă cu o săptămână a câştigat la loterie un milion de dolari

Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul avionului EK521, care în urmă cu şase zile, din cauza unor probleme tehnice, a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Dubai şi a luat foc, toţi cei 300 de oameni aflaţi la bord fiind evacuaţi de urgenţă, inainte ca aeronava să fie cuprinsă de flăcări.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, lucrează în Dubai ca dealer auto şi a cumpărat biletul înainte să plece într-o excursie în India cu familia. La întoarcere, avionul în care aceştia se aflau a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Dubai şi, din fericire, toţi cei aflaţi la bord au fost evacuaţi de urgenţă fără să existe victime.

Potrivit celor de la Daily Mail, citând Gulf News, Khadar si-a revendicat premiul marţi, biletul câştigător fiind achiziţionat chiar din aeroportul din Dubai.

" Muncesc în Dubai de 37 de ani şi o viaţă simplă. Acum cred că mă voi retrage, ştiind că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă şi m-a salvat de la moarte, apoi m-a binecuvântat cu aceşti bani", a declarat bărbatul din India, considerat acum de mulţi ca fiind cel mai norocos om de pe plantetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici