Sute de milioane de vizualizări pe Youtube, pentru filmuleţe făcute acasă. Cum te poţi îmbogăţi postând online filme haioase - VIDEO

Videoclipurile filmate acasă nu aduc doar notorietate personajelor principale, ci şi mulţi bani, dacă acestea sunt postate pe site-uri care sunt vizionate de numeroşi oameni.

3759 afișări
Imaginea articolului Sute de milioane de vizualizări pe Youtube, pentru filmuleţe făcute acasă. Cum te poţi îmbogăţi postând online filme haioase - VIDEO

Cele mai bune filmuleţe de pe Youtube, făcute acasă. Cum se pot câştiga mii de euro

Filmuleţele cu bebeluşi, pisicuţe sau urşi panda aduc sume importante de bani familiilor care le postează pe YouTube, scrie dailymail.co.uk.

Un videoclip de 58 de secunde cu doi fraţi a adus părinţilor peste 116.000 de euro din reclame, după ce a fost vizionat de 386 de milioane de ori.

YouTube susţine că sute de familii câştigă sume de bani cu şase cifre din afaceri asemănătoare.

"Charlie m-a muşcat din nou de deget!", care arată reacţia lui Harry, în vârstă de 3 ani, atunci când este muşcat de deget de fratele lui mai mic, este unul dintre filmuleţele de mare succes. Acesta a fost postat pe Youtube în 2007, pentru a fi vizionat de prieteni şi familie, însă a devenit un fenomen pe internet după ce a fost difuzat într-o emisiune TV.

Părinţii băieţilor strâng banii câştigaţi din filmuleţ pentru a plăti educaţia copiilor.

"De când s-au născut băieţii am stat cu camera video în mână. «Charlie m-a muşcat din nou de deget» a fost primul filmuleţ pe care l-am postat. Vroiam să împărtăşesc acel mic moment cu naşul lor din Colorado", a declarat Carr Davies, tatăl băieţilor.

Lily Clem, în vârstă de 6 ani, a izbucnit într-un plâns isteric atunci când mama sa a anunţat-o că va merge la Disneyland.

David DeVore a devenit o vedetă pe internet după ce tatăl său l-a filmat după vizita la dentist, când acesta spunea, aflat sub efectul anestezicului: "Este viaţa reală?". Videoclipul a adus familiei peste 116.000 de euro doar în primul an de la postarea pe YouTube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici