Cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu - VIDEO

Mălina Olinescu, care a murit în noaptea de duminică spre luni după ce a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, a obţinut numeroase premii pentu interpretare cu piesele sale. Ascultă aici cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu.

4534 afișări
Imaginea articolului Cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu - VIDEO

Malina Olinescu (Imagine: Cristi Preda/Mediafax Foto)

Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt "Eu cred", "Mi-e dor de tine" şi "Tăcerea doare".

Mălina Olinescu a murit în noaptea de duminică spre luni după ce a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia.

Printre albumele lansate de ea se numără "Ready for you" (1997), "Pot să zbor" (1999), colaborând şi la seria de piese pentru copii Cutiuţa Muzicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici