Cele mai tari petreceri, la "Serviţi, vă rog! ", la Pro TV

Filmările show-ului "Serviţi, vă rog!" au început deja, iar invitaţii supravegheaţi de Nea Mărin pun la cale în fiecare seară câte o petrecere tematică asezonată din plin cu surprize, informează Pro TV.

366 afișări
Imaginea articolului Cele mai tari petreceri, la "Serviţi, vă rog! ", la Pro TV

Cele mai tari petreceri, la "Serviţi, vă rog! ", la Pro TV (Imagine: ProTV)

Nu e petrecăreţ care să nu fi încins vreodată ringul pe dansul pinguinului, însă cum petrec vedetele vara asta n-o mai face nimeni. Nea Mărin le va pune să ia lecţii de dans chiar de la pinguinii de la "Circo Aquatico Bellucci". După ce învaţă paşii, vedetele vor ieşi în stradă, acompaniate de simpaticele animăluţe, ca să atragă lumea în club.

Hip-hop, hawaii, travesti, folclor, r'n'b, lambada - acestea sunt doar câteva dintre temele petrecerilor pe care invitaţii trebuie să le organizeze vara asta la "Serviţi, vă rog". "Cărui bărbat îi place să se deghizeze în femeie? Iată că de data aceasta n-au avut de ales! Travesti - party ca la «Serviţi, vă rog!» n-a văzut Parisul! Cel mai încăpăţânat se va dovedi a fi Mihai Bobonete, o să vedeţi, cu el nu m-am înţeles de nicio culoare, însă până la urmă tot ca mine iese. Cu tot cu colegii de la circul Bellucci, baieţii se costumează în fete şi fetele în băieţi, ca să iasă show de zile mari!", spune Nea Mărin, maestrul de ceremonii.

Chinuite fără excepţie de Nea Mărin, nicio vedetă nu pare a fi la fel de nefericită ca Răzvan Fodor. El este pus faţă în faţă cu cel mai mare coşmar al său, mulţimea de oameni. Dacă până şi pe soţia sa o refuză când este vorba de mers la cumpărături, Răzvan nu are de ales şi pe Nea Mărin nu poate să-l înduplece. Fodor trebuie să intre în locul din coşmarurile lui, mall-ul, ca să promoveze petrecerile cu toţi ceilalţi, însă are un atac de panică de toată frumuseţea. "Răzvan suferă de agorafobie, nu-i plac mulţimile, ştiam că o să-i fie greu, dar nu mă gândeam că iese atât de urât", spune Nea Mărin.

Ritmuri fierbinţi, entertaineri de primă clasa şi cel mai tare maestru de ceremonii - aşa îi aşteaptă vedetele "Serviţi, vă rog!" pe turişti la Mamaia, unde Nea Mărin a dat startul petrecerilor "de fiţe" în cel de-al cincilea sezon al show-ului ce va fi difuzat vara aceasta la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici