Charles Manson, asasinul actriţei Sharon Tate, se va căsători în închisoare - VIDEO

Charles Manson, încarcerat de peste 40 de ani pentru o serie de crime, inclusiv pentru asasinarea actriţei Sharon Tate, fosta soţie a cineastului Roman Polanski, se va căsători în închisoare cu o femeie în vârstă de 26 de ani.

2992 afișări
Imaginea articolului Charles Manson, asasinul actriţei Sharon Tate, se va căsători în închisoare - VIDEO

Charles Manson, asasinul actriţei Sharon Tate, se va căsători în închisoare (Imagine: captura video)

"A obţinut o licenţă pentru căsătorie", a declarat luni un purtător de cuvânt al Administraţiei penitenciarelor din California (CDCR), adăugând că data la care va avea loc ceremonia nu a fost încă fixată.

Potrivit site-ului districtului Kings, în care se află închisoarea Corcoran, unde este încarcerat Charles Manson, la 300 de kilometri de Los Angeles, cererea de autorizare a căsătoriei datează din 7 noiembrie, iar viitoarea soţie a celebrului criminal, în vârstă de 80 de ani, se numeşte Afton Elaine Burton.

Potrivit presei americane, este vorba de o tânără femeie în vârstă de 26 de ani, care spune că a descoperit "filosofia" lui Charles Manson atunci când era adolescentă şi care s-a mutat apoi în oraşul Corcoran pentru a putea să îl viziteze.

Tânăra femeie, căreia apropiaţii îi spun "Star", a declarat pentru CNN, în luna august, că se consideră deja soţia lui Charles Manson.

"Sunt complet a lui, el este complet al meu. M-am născut pentru asta", a declarat ea pentru postul TV american.

Psihopatul a fost deja căsătorit de două ori, cu Rosalie Jean Willis, între 1955 şi 1958, şi cu Candy Stevens, între 1959 şi 1963.

Charles Manson, cel care a ordonat asasinarea actriţei Sharon Tate, însărcinată în acea vreme în opt luni şi jumătate, a făcut o nouă cerere de eliberare anticipată, în 2012, însă aceasta a fost refuzată.

Criminalul, care are tatuată pe frunte o svastică, trebuie să aştepte până în 2027 pentru a putea să facă o nouă cerere de eliberare.

Charles Manson a fost condamnat la moarte, împreună cu patru discipoli ai săi, în august 1969, pentru asasinarea a şapte persoane. Pedepsele lor au fost comutate ulterior în închisoare pe viaţă.

El a format în anii '60 o comunitate în deşertul californian, Mansion Family, spunea că era reîncarnarea lui Iisus pe Pământ şi a organizat o serie de crime cu scopul de a provoca izbucnirea unui război între persoanele caucaziene şi cele de culoare, din care credea că primele vor ieşi victorioase.

Dintre ceilalţi discipoli ai săi, Leslie Van Houten şi-a văzut refuzată o cerere de eliberare condiţionată - cea de-a 19-a - în iulie 2010, iar Susan Atkins a murit în închisoare în septembrie 2009, din cauza unui cancer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici