Charlie Sheen, internat din nou într-o clinică de dezintoxicare

Actorul american Charlie Sheen s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare, vineri, provocând astfel, pentru a doua oară într-un an, întreruperea filmărilor pentru serialul TV "Doi bărbaţi şi jumătate", informează Reuters.

81 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, internat din nou într-o clinică de dezintoxicare

Charlie Sheen, internat din nou într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La o zi după ce a fost spitalizat din cauza unor dureri abdominale, cauzate, potrivit presei americane, de abuzul de droguri şi de alcool, Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, "s-a internat din proprie iniţiativă într-un centru de dezintoxicare, al cărui nume nu a fost dezvăluit", a precizat Stan Rosenfield, agentul de presă al actorului.

"Le este recunoscător tuturor acelora care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de situaţia lui", a declarat Rosenfield, adăugând că Charlie Sheen a cerut presei să îi respecte intimitatea.

Aceasta este cea de-a treia internare a actorului american într-o clinică de dezintoxicare în ultimele 12 luni.

Reprezentanţi ai postului CBS şi ai companiei Warner Bros. Television au declarat că filmările pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", serialul de comedie cu cea mai mare audienţă din Statele Unite, au fost temporar suspendate din acest motiv.

"Suntem profund îngrijoraţi din cauza stării lui de sănătate şi îi susţinem decizia", se afirmă într-un comunicat comun emis de cele două companii.

Charlie Sheen, actorul cu cel mai mare salariu din istoria televiziunii americane, a fost internat de urgenţă, joi, din cauza unor dureri abdominale acute. Actorul a fost externat în cursul serii de joi şi, potrivit unor surse, urma să revină pe platourile de filmare în cursul zilei de marţi. Însă aceste planuri s-au schimbat, vineri, actorul luând hotărârea să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Nu se ştie deocamdată câte zile va rămâne Charlie Sheen în acea clinică, însă o internare clasică într-un astfel de centru durează 28 de zile. Un purtător de cuvânt al companiei Warner Bros. Television a declarat că 16 dintre cele 24 de episoade programate din sezonul actual al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", care se va încheia în mai, au fost deja filmate. Celelalte opt episoade vor fi filmate după externarea actorului.

Potrivit presei americane, Charlie Sheen este plătit cu 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", un show de televiziune care este urmărit de aproximativ 15 milioane de telespectatori în fiecare săptămână.

Acest serial reprezintă o sursă de încasări uriaşe pentru Warner Bros. Television şi pentru CBS, postul TV care se bucură de cea mai mare audienţă în Statele Unite, şi a rămas extrem de popular, în ciuda numeroaselor incidente şi scandaluri din ultimii ani, al căror protagonist a fost Charlie Sheen.

Filmările pentru "Doi bărbaţi şi jumătate" au fost suspendate în februarie 2010, când Charlie Sheen s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, declarând atunci că decizia lui reprezintă "o măsură preventivă".

Actorul a fost obligat printr-o hotărâre a justiţiei americane să se interneze din nou într-un astfel de centru, în august 2010, după ce starul din "Two And A Half Men" a pledat vinovat la acuzaţia de agresiune comisă asupra soţiei sale, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în prima zi de Crăciun, în 2009. Actorul a mai fost internat într-un centru de dezintoxicare în 1998, după ce a fost internat într-o clinică din Los Angeles, din cauza unei supradoze de droguri.

În octombrie 2010, poliţia din New York l-a găsit pe Charlie Sheen în stare de ebrietate avansată, într-o cameră de hotel complet devastată, în compania unei starlete porno. Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat la acea vreme că starul american a suferit o reacţie alergică la nişte medicamente.

Pe de altă parte, Charlie Sheen a fost transportat cu o ambulanţă, joi, la un spital din Los Angeles, din cauza unor dureri abdominale acute.

Prietenii starului au declarat că aceste dureri au fost cauzate de o hernie mai veche, însă această explicaţie a fost întâmpinată de presa americană cu mult scepticism, după ce site-ul TMZ.com a publicat o serie de informaţii potrivit cărora actorul ar fi participat în reşedinţa sa la o petrecere care a durat 36 de ore şi în timpul căreia a fost văzut consumând mult alcool şi prizând cocaină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici