Charlie Sheen revine în echipa serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate"

Actorul american Charlie Sheen revine în echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după ce a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pe două sezoane, cu producătorii, postul de televiziune CBS, informează variety.com.

282 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen revine în echipa serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate"

Charlie Sheen revine în echipa serialului TV "Doi bărbaţi şi jumătate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Contractul a fost semnat luni, după mai multe luni de negocieri între reprezentanţii lui Sheen şi divizia TV a Warner Bros.

"Ca să închei cele două luni şi jumătate de speculaţii, vreau să spun că sunt nerăbdător să mă întorc la CBS. Vreau să îi mulţumesc lui Les Moonves (directorul CBS, n.r.) pentru sprijin", a declarat Charlie Sheen.

La începutul lunii aprilie, surse de pe piaţă declaraseră că Charlie Sheen părăseşte echipa serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", după ce producătorii au refuzat să-i plătească un salariu de 2 milioane de dolari pe episod.

Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune, a cerut un salariu de 2 milioane de dolari pe episod pentru sezonul al optulea al serialului TV. El era plătit cu 987.000 de dolari pe episod, i s-a oferit salariul de 1,2 milioane de dolari, dar a refuzat.

Serialul, aflat în prezent la sezonul al şaptelea, are, în medie, 15,2 milioane de telespectatori, fiind cel mai popular sitcom al postului CBS.

Actorul s-a întors pe platourile de filmare la începutul lunii martie, după ce a petrecut o perioadă într-o clinică de dezintoxicare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici